Ciorba de cartofi

de nyana in Ciorbe, 29 Noi 2009 | 6832 vizualizari

 

foarte simpla foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei
  • 1 morcov mare
  • o telina
  • un pastarnac
  • 2 ardei rosii
  • o ceapa potrivita
  • 2 cartofi mari
  • o conserva rosii taiate
  • 250 ml bors
  • 3 cani apa
  • o legatura patrunjel
  • sare piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi:

Se curata  ceapa ,morcovul, telina, pastanacul si ardeii, se spala bine si se calesc in uleiul incins bine intr-o oala de 3-4 litrii.

Dupa ce s-au inmuiat legumele se adauga cele 3 cani de apa ,sarea si piperul se acopera cu un capac si se lasa la fiert. Intre timp curatam cartofii de coaja ii taiem bucati potrivite si ii lasam intr-un bol cu apa . Dupa ce s-au fiert legumele se adauga cartofii si se lasa la fiert cu capacul pus.  Dupa ce au fiert si cartofii adaugam rosiile din conserva  si borsul lasand la fiert 10 minute . Dupa cele 10 minute gustan sa mai potrivim de sare si piper apoi adaugam patrunjelul tocat marunt si inchidem focul.

Pofta buna

 

TIPS-URI

1

optional se poate servi cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

liana_geicu 1

29.11.2009, 17:31

cu smantana nu am mancat niciodata, dar ciorba asta este printre preferatele mele! dar mie imi place mai mult sa fie acrita cu zeama de varza, este nemaipomenita!

nyana 1

05.12.2009, 23:41

borsul este facut de soacra mea dar am s-o intreb si iti voi spune

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu zer de oaie